"אין אהבה עמוקה יותר מאהבת האוכל", אמר פעם ג'ורג' ברנרד שו . הוא טעה. אהבת השוקולד מנצחת את אהבת האוכל! אצל מוטי שלו , השף קונדיטור המוכשר, נולדה אהבה. אהבה שאפשר להרגיש איך היא מתערבלת לתוכך עם כל נגיסת פרלין מתוקתק, מעוצב ומהוקצע מעשה ידיו, אהבה שמחלחלת עמוק בנחיריים עם ריח הקקאו המשובח שאי אפשר לפספס ברגע שנכנסים למפעל הקטן והמתוק שבצפון הארץ מול נוף גליל עליון מרהיב. חנות השוקולד הקומפקטית של מוטי וקרן שלו, ממוקמת בצפון הארץ, בקבוץ מורן, בין דרכים פתלתלות ונוף ירוק משגע. מוטי (39), הוא דמות מוכרת מאוד בחוגי השוקולטיירים בארץ,, הפרלינים שלו עשויים ברמת דיוק כמעט מדעית. זאת לאחר שצלח קריירה ארוכה ורבת תשבחות בתחום הקונדיטוריה שהתחילה בשנות התשעים. הוא שימש שף קונדיטור במספר מלונות פאר בישראל, עד שלבסוף החליט להתמקד באמנות השוקולד ועזב לקנדה ללמוד ולהתמחות בכל רזי המתוק-מתוק הזה. שם הכיר את האשה שאיתו, קרן,(36,אשת שיווק) שחלומה היה לעלות ארצה, ביחד הם הקימו משפחה והרכיבו מתכון ארגוני מנצח בו מוטי מייצר וקרן משווקת . עם המתכון הזה הם החליטו לעלות ארצה ולהגשים פה חלום. הידע, האהבה, האמנות, הפרפקציוניזם והחיוך הכובש, מתערבלים יחד לחוויית שוקולד מענגת שנמסה בפה עם כל פרלין, זיגוג וגנאש. מוטי: " שוקולד הוא אני. לא מצליח להפריד! אני מכניס נשמה בפריט הכי מיניאטורי ויודע-זו אהבה שירגישו בפה. אני משתמש במוצרי השוקולד היקרים והמשובחים ביותר! וכמובן, לא שוכח תמיד תמיד-לשמור על כשרות מהודרת"