מוס חלבה ואגוזי מלך - שלב א’: 50 ג’ שמנת מתוקה, 100 ג’ ממרח חלבה. לבשל את השמנת המתוקה עד רתיחה. להוריד מהאש,
להוסיף ממרח חלבה, לערבב ולקרר בטמפ’ החדר.
שלב ב’: 150 ג’ שמנת מתוקה. להקציף את השמנת עד קבלת קצף רך אך יציב ולערבב בתנועת עטיפה עם התערובת משלב א’.
שלב ג’: 2 חלבונים, 1 כף סוכר. להקציף לקצף יציב ולחבר בתנועת עטיפה עם התערובת משלב ב’.
שלב ד’: 40 גרם אגוזי מלך קלויים, קצוצים גס. לפזר על המוס (אפשר גם להוסיף פנימה).
להוסיף משולשי שוקולד לעיטור,
ואפשר להגיש